Kopers van een Volvo XC60, V70, XC70 of S80 hebben nu de keus uit een Inscription pakket. Volvo heeft aangekondigd dat het een groot deel van haar modellen meer interieur- en exterieur upgrades wil geven. De nadruk zal liggen op luxe afwerkingen, design details en connectivity. De nieuwste versie van Volvo Sensus Connect zal tevens Parkopedia bevatten: een handige app waarmee in diverse landen een parkeerplaats kan worden gezocht. Tevens kan er direct betaald worden voor het parkeren zonder dat u uit uw Volvo hoeft te stappen.

AUTOMATISCHE VOLVO UPDATES

Als eerste autofabrikant zal Volvo vanaf 2015 al haar modellen voorzien van de nieuwste Sensus Connect software, voor het infotainment- en navigatiesysteem. Volvo Sensus Connect is verbonden met Volvo Cloud en stelt de bestuurder in staat vanuit de auto parkeergeld te betalen, een restaurant te zoeken, muziek te stream en nog veel meer. Dankzij Volvo Cloud worden alle apps constant geüpdatet.

PARK & PAY MET UW VOLVO

Nieuwste app is Park & Pay van Parkopedia; een zeer handig hulpmiddel voor als uw op zoek bent naar een parkeerplaats en direct wilt betalen vanachter het stuur. Parkopedia heeft een samenwerking met vele parkeergelegenheden in omringende landen. Betalingen worden gedaan met uw creditcard.

VOLVO INSCRIPTION PAKKET

Het Inscription pakket is een andere upgrade die Volvo plant voor 2015 voor een groot deel van haar modellen. Met het pakket kunt u kiezen uit Soft Leder bekleding in diverse kleuren. Dit type leder staat bekend als soepel en duurzaam. Het zal na enkele jaren nog even zacht zijn. Soft Leder wordt ook toegepast op de achterkant van de stoelen, de armleuning en hoofdsteun.

NIEUWE KLEUREN BESCHIKBAAR

Extra opties van het Inscription pakket zijn 3 nieuwe exterieurkleuren: Crytal White Pearl, Electric Silver en Ember Black. Bij de Volvo V70 en S80 komende tevens 19 inch (20 inch bij de Volvo XC60) tienspaakwielen beschikbaar. Tot slot is het stuurwiel te voorzien van Walnut Wood-afwerking.

VOLVO INSCRIPTION PAKKET PRIJZEN

Het Inscription pakket is nu verkrijgbaar voor € 2.950 voor de Volvo V70, XC70 en S80. Het Volvo XC60 Inscription pakket kost € 2.595. Meer weten over de nieuwe opties voor uw Volvo koop? Neem contact op met een van de Bangarage Volvo dealers.