Tienduizendste Volvo Eco-Training

Volvo bereikt binnenkort de magische grens van 10.000 aangeboden Eco-Trainingen aan Volvo-rijders. In deze training leren Volvo-rijders hoe zij het maximale rendement uit hun Volvo met plug-in hybride technologie kunnen halen. De Eco-Training is populair onder nieuwe Volvo bezitters, 93% maakt namelijk gebruik van de gratis training.

De Eco-Training duurt een uur en de Volvo-rijder leert zijn/haar nieuwe auto met plug-in hybride technologie optimaal te gebruiken. Voor de training is er een samenwerking aangegaan met Prodrive Training, aanbieder van rijstijltrainingen, en zo is er een effectieve training samengesteld.

Komst Volvo XC90

De Eco-Training wordt sinds 2013 aangeboden bij de aankoop van een Volvo plug-in hybride. Meer dan 8.000 Volvo-rijders hebben de training al gevolgd. Dit jaar zal het aantal de grens van 10.000 passeren, gezien de nieuwe Volvo XC90 T8. In Nederland zijn voor deze nieuwe Volvo al meer dan 2.500 orders geplaatst.

Inhoud Eco-Training 

Uiteraard volgen Volvo-rijders de Eco-Training in hun eigen auto. Tijdens de training komt onder andere aan bod hoe de accu optimaal benut kan worden, hoe ritplanning daarbij kan helpen en de werking van regeneratie. Diverse rijmodi worden ook behandeld. Door de Eco-Training begrijpt de nieuwe Volvo bezitter zijn/haar auto nog beter. Er is tijdens de training natuurlijk ook ruimte voor vragen van de klant zelf. Deelnemers aan de Eco-Training zijn uiterst enthousiast!

Nieuwe Volvo XC90 kopen of leasen

Wilt u de nieuwe Volvo XC90 kopen of leasen? En dus ook automatisch een Eco-Training kunnen volgen? Maak een afspraak met een van onze verkoopadviseurs in Amsterdam Zuidoost of Amstelveen. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

* Gecombineerde cyclus (volgens NEDC)