Volvo verbetert haar modellen continu en introduceert nu een reeks updates voor modeljaar 2015. De 60-serie maakte hierbij een flink aantal wijzigingen door. De scherpe prijsstelling en de ijzersterke positie in de zakelijke markt blijven behouden. De nieuwe 2015 uitvoeringen van de S60, V60 en XC60 zijn vanaf nu te bestellen bij alle Bangarage vestigingen.

FUNCTIONALITEIT VOLVO S60, V60 EN XC60 VERDER UITGEBREID

De Volvo’s S60, V60 en XC60 waren eind vorig jaar de eerste Volvo-modellen die werden uitgerust met het nieuwe Sensus Connect. Voor modeljaar 2015 wordt de functionaliteit nu verder uitgebreid. Voor het omvangrijke multimedia- en navigatiesysteem komen meer online diensten beschikbaar, waaronder een aantal nieuwe apps.

Zo biedt Volvo met Parkopedia  als eerste autofabrikant een geïntegreerde oplossing voor het vinden en betalen van een parkeerplek. In combinatie met het Business Pack Connect (vanaf € 495,-) is Sensus Connect bovendien voor € 995 uit te breiden met een Harman Kardon premium audiosysteem met 12 speakers.

DESIGNS VAN VOLVO CONCEPT MODELLEN KEREN TERUG IN NIEUWE S60, V60 EN XC60

In het interieur van de Volvo S60, V60 en XC60 zijn ook de vier draaiknoppen op de middenconsole vernieuwd. Ze zijn geïnspireerd op het design van de drie conceptmodellen (Concept Coupé, Concept XC Coupé en Concept Estate) en opnieuw ontworpen voor een luxere uitstraling. Hetzelfde geldt voor de nieuwe, optionele Piano Black Wood houtinleg voor de middenconsole en de deurpanelen. Andere wijzigingen zijn er in de vorm van een ‘frameless’ ontwerp van de automatisch dimmende binnenspiegel.

20% BIJTELLING VOOR VOLVO S60 EN VOLVO V60

De ijzersterke marktpositie uit zich ook in het uitgebreide aanbod van modellen waarvoor gereduceerde fiscale bijtelling geldt, zoals de S60 en V60 met D2- en D4-dieselmotor. Deze 85 en 133 kW (115 en 181 pk) sterke dieselversies vallen voor de zakelijk rijder in de bijtellingscategorie van 20%, óók met automatische transmissie. Ten opzichte van de concurrentie biedt Volvo méér vermogen tegen scherpere prijzen. De Volvo V60 is bovendien de enige Premium Estate die 20% bijtelling combineert met een automatische transmissie. De Volvo S60 D2 is leverbaar voor prijzen vanaf € 32.995,-. De prijzen van de V60 D2 beginnen bij € 34.995,-.

ONVERANDERD SCHERP

Ondanks dat Volvo zijn auto’s continu verbetert, weet het de prijzen van de S60, V60 en XC60 onveranderd scherp te houden. Sterker nog: Volvo biedt de meest gunstige vanafprijzen in de premiumsegmenten. Meer weten over de actuele prijzen en uitvoeringen van de Volvo S60, V60 en XC60? Bekijk ons actuele aanbod online of neem contact op met een van de officiële Volvo dealers van Bangarage. Onze Volvo verkopers staan voor u klaar!