14 % bijtelling, zeer sportieve uitstraling en ruim € 3.000 voordeel

Vanaf vandaag is de Volvo V40 D2 Business Sport verkrijgbaar. Tijdelijk wel te verstaan. Deze gelimiteerde Business Sport uitvoering is verkrijgbaar vanaf € 29.995. Dat is een voordeel van ruim € 3.000.

De Volvo V40 D2 Business Sport is een V40 gebaseerd op de R-Design uitvoering. Dus rijk uitgerust, met onder meer Sensus-navigatie inclusief Nederlandstalige stembediening en Lifetime MapCare (kosteloze kaartupdates), Sensus Connect met High Performance Audio en Dual-Xenonverlichting met adaptieve bochtverlichting.

Maar ook met gescheiden klimaatregeling, het Interior Air Quality-systeem, verwarmbare voorruit en voorstoelen, Park Assist achter, cruise control en een regensensor zijn inbegrepen. Daarnaast heeft deze uitvoering extra het Business Pack Connect, de Winter Line en een 62 liter brandstoftank.

Volvo V40 D2 Business Sport 14% bijtelling

De V40 Business Sport is een royaal uitgeruste Volvo die in de gunstige categorie van 14% bijtelling valt. Dat zal de zakelijk Volvo-rijder, in combinatie met de luxe, kwaliteit en sportiviteit van deze uitvoering, bijzonder aanspreken.

Dat de V40 D2 in aanmerking komt voor het bijtellingstarief van 14 procent, is te danken aan de geavanceerde 2.0-liter dieselmotor. Deze motor heeft een uitzonderlijk laag brandstofverbruik (gemiddeld 3,1 l/100 km). Dat komt overeen met een CO2-uitstoot van 82 g/km.

Is dat ten koste gegaan van het trekgewicht, zult u zich afvragen? Nee, het trekgewicht is met 1.500 kg ongewijzigd gebleven. En met 88 kW (120 pk) vermogen, 280 Nm koppel en het Dynamic Chassis, staat deze V40-uitvoering ook garant voor een flinke dosis rijdynamiek.

Volvo V40 D2 Business Sport kopen of leasen

De V40 D2 Business Sport is tijdelijk verkrijgbaar voor de prijs van € 29.995 inclusief BTW en BPM. Een voordeel van ruim € 3.000. Wilt u de V40 Business Sport leasen? Neem contact met ons op voor een leaseofferte.

De Volvo V40 D2 Business Sport is nu verkrijgbaar bij Volvo Bangarage. Kom langs in een van onze showrooms of maak een afspraak voor een proefrit.