Wijziging openingstijden werkplaats Bangarage Amstelveen

Vanaf zaterdag 13 juli 2019 is de werkplaats van Bangarage Amstelveen op de zaterdagen niet meer geopend.

Om u optimaal van dienst te zijn met noodgevallen in het weekend gaat Bangarage gebruik maken van de 24/7 service van Volvo Assistance. De consequentie is dat hierdoor de zaterdagdienst van de werkplaats in Amstelveen per zaterdag 13 juli 2019 gaat stoppen.

U kunt Volvo Assistance bereiken door in Nederland te bellen met: 0800 – 865 86 22 77. Voor hulp in het buitenland belt u: +31 70 314 51 76.

Volvo Assistance

Volvo Assistance is 24 uur per dag, 7 dagen per week, dus ook in het weekend, beschikbaar als u een Volvo-Card heeft. Deze krijgt u gratis en automatisch als u uw Volvo jaarlijks bij ons in onderhoud heeft.
Mocht de uitzondering zich voordoen dat u niet meer met uw Volvo kunt rijden, krijgt u gratis een vervangende auto voor 3 dagen. Uw auto wordt naar een speciale opslag gebracht en op maandag naar de dichtstbijzijnde Volvo vestiging getransporteerd.

U kunt ook kiezen voor Volvo Premium Assistance. Voor €40 per jaar heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor 30 dagen vervangend vervoer, 5 hotel overnachtingen of een trein- vliegreis naar uw bestemming.

Ondanks deze introductie met betrekking tot de inzet van Volvo Assistance wensen wij u veel veilige kilometers toe!

Uw Customer Service team van Bangarage.

Voor de voorwaarde meer informatie over Volvo Assistance en een upgrade naar Volvo Assistance Premium klik hier.