Bangarage en Volvo zijn als begrippen nauw met elkaar verweven. De visie en doelstellingen van het merk – veiligheid, de mens als uitgangspunt, continuïteit – sluiten volledig aan bij de onze als dé Volvo-dealer van de regio Groot-Amsterdam.

Bangarage heeft altijd kunnen bogen op een zeer trouwe klantenkring. En dat is in de afgelopen tijd tot en met vandaag niet veranderd. Niet vanaf het moment dat de Bangarage vestigingen in Amstelveen en Mijdrecht had en niet vanaf 2011 met de vestigingen in Amsterdam West en Zuidoost. Vanaf het begin tot nu was en is het voor velen “Volvo for life, Bangarage forever!” In 2011 keerden we terug in Amsterdam Zuidoost en West. Alle vier de vestigingen onder de naam Bangarage, want onze ‘roots’ verloochenen, dat nooit!

Met deze speciale uitgave van Banmagazine willen we u als inwoner van de regio op de hoogte brengen van de ontwikkelingen bij Bangarage én bij Volvo. Want we zijn trots op ‘ons’ merk. Kijk maar eens in onze showrooms: schitterende modellen die aansluiten op de wensen van de veeleisende automobilist van vandaag. En morgen. Zo is de V60 – als Twin Engine ook met 7% bijtelling verkrijgbaar – een bijzonder succesvolle leaseauto en beleeft de V40 ongekende leaseresultaten, met ook dit jaar weer een uitvoering die in de 14% bijtellingsregeling valt. En de Estate onder de stationwagens, de V70, rijdt u desgewenst ook met slechts 20% bijtelling. Het voorlopige hoogtepunt van de toekomstgerichte ontwikkelingen bij Volvo wordt gevormd door de compleet nieuwe XC90, óók met slechts 7% bijtelling!

Bangarage kijkt echter niet alléén naar de toekomst. We werken al bijna 70 jaar met Volvo, een merk dat sinds de oprichting in 1927 veiligheid in de genen heeft zitten, evenals kwaliteit en respect voor de natuur. En een kwalitatief hoogwaardige auto gaat lang mee. Daarom zijn we er vooral óók voor wie een oudere Volvo rijdt. Met voordelige pakketprijzen voor onderhoud, de speciale Banbeurt en Jaarbeurt voor Volvo’s ouder dan vijf jaar en met een enorme bult knowhow en liefde voor het merk. Daarom vindt u in elke vestiging van de Bangarage een aantal prachtige klassieke Volvo’s en helpen we u graag met het behoud van uw persoonlijke mobiele Volvo-erfgoed, tot aan een complete restauratie toe. Want ook daar kunnen we de liefhebber helpen, van showroomklaar maken tot bijvoorbeeld uitdeuken zonder spuiten.

Bangarage is een baken: stevig, solide en klaar voor de toekomst. U bent meer dan welkom.

PS U kunt medio juli groot nieuws van ons verwachten!
We houden u graag op de hoogte.

Theo Mulder
Directeur