Wilt u de nieuwe Volvo XC40 van dichtbij zien? Of even achter het stuur van de Auto van het Jaar 2018 plaatsnemen? Dat kan. Bangarage staat nog tot en met zondag 27 mei 2018 in het overdekte winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Kom langs en kijk of al uw boodschappentassen in de auto passen.

De Volvo XC40 biedt ook een radicaal andere kijk op het opbergen van spullen in de auto. Het ingenieuze interieurontwerp biedt bestuurders van de XC40 onder meer functionele opbergvakken in de portieren en onder de stoelen, een speciale plek met inductielaadmogelijkheid voor telefoons, een uitklapbare haak voor kleine tassen en een uitneembare afvalbak in de middenconsole.

Met de introductie van de nieuwe XC40 kan Volvo voor het eerst in zijn geschiedenis drie SUV’s aanbieden in het snelst groeiende autosegment. De nieuwe XC40 is het eerste model dat gebouwd is op het nieuwe platform: Compact Modular Architecture (CMA). Dit platform dient als basis voor alle nieuwe modellen in de 40-serie, waaronder ook volledig elektrisch aangedreven versies. Die zullen naar alle waarschijnlijkheid in 2020 leverbaar zijn op de Nederlandse markt.

Stadshart Amstelveen

De XC40 zelf beleven? Kom van vrijdag 25 t/m zondag 27 mei 2018 naar de Bangarage XC40 Pop-up Store in het winkelcentrum Stadshart Amstelveen. U vindt ons ter hoogte van de HEMA.

Heeft u dit weekend geen gelegenheid om langs te komen, dan verwelkomen wij u graag in onze showroom in Amstelveen of Amsterdam Zuidoost.